Изберете страница

Рекламирай безплатно в Гидбот България

от юли 9, 2021Бизнес0 коментари


Warning: Undefined variable $but_collect in /home/pushhn1c/humanchatbots.com/wp-content/plugins/sba-smart-share/includes/sba-share-button.php on line 176

ГидБот България – Смарт Бизнес Директория

Gidbot.bg Bulgaria

Гидбот България е първата смарт бизнес директория, която работи с AI технологии.

Какви са ползите от Гидбот?

 ГидБот е първата по рода си бизнес директория, която предлага на своите потребители, пълен пакет от екстри, които са нужни на един бизнес да представи своите услуги на пазара.

Онлайн пространството е много важно за да представите вашият продукт или услуга на вашите потенциални клиенти!

В ГидБот България се постарахме това да стане по забавен и иновативен начин и да се разграничим от всички останали бизнес директории.

Благодарение на изкуствения интелект, смарт чатботове, 3D и човешки  аватари ще представим вашият бизнес или услуга на едно по високо ниво!

Да се почуствате специални!

Последната иновация, която направихме е мощната търсачка, която с гласово набиране може да намери това от което имате нужда.

Бутонът „Близо до” ще актуализира вашето местоположение и ще ви покаже най-близките обекти около вас, но това вече е направеноJ

Какво получавате?

One page site:

Наистина успяхме да представим вашият профил/обява да изглежда като една страница уебсайт, които са много популярни и модерни за представянето на продукти и услуги.

ГидБот България е за малкият и среден бизнес. Разбира се ако големите „ акули” добавят техният бизнес при нас ще бъдем поласкани!

Навигация до вашето място:

Бутонът за навигация до вашето място също е една от многото екстри които ви предлагаме. Искам да спомена, че всичко това го предлагаме е в безплатната ни версия! Няма скрити уловки или ограничения!

Описание, снимки и видео

Във вашата обява/профил ще може да опишете вашите услуги или бизнес, който предлагате. Бъдете ясни с това , което предлагате, полезната информация за вашите продукти ще доведе до повече посещаемост, дори и продажбиJ

Бъдете уникални и качвайте наистина стойностни снимки и видеа във вашата обява.

Личен аватар

Личният аватар, който ще получите на вашата обява е тип/ човешки аватар, който ще навигира и представи вашият бизнес. Радваме се че успяхме да го имплементираме и да работи за вас и за вашите клиенти. За повече информация може да посетите www.sitebotassistant.com  всичко за чатбот услугите, които предлагаме. Това е наистина модерен начин да бъде представен вашият бизнес. Искам да отбележа. Че това го  получавате безплатно, като подарък от нас.

Очаквайте скоро HumanChatBots.com

Ние сме първата компания, която успешно интегрира човешки аватар и чатбот да заработят заедно! Така се роди нашия демо продукт Human Chatbots – в превод, човешки чаботове. Скоро ще пуснем демо версия на продукта. Повече може да видите тук

Отзивите

Отзивите също така са важни за вашият бизнес, и колкото повече добри отзиви имате, ще бъдете в топ 5 на ГидБот България.

Ние ви даваме точният инструмент във точното време, предвид ковид 19, и цялата тази пандемична обстановка, ние разработихме Уникален начин да предложите  вашите продукти или бизнес на пазара. Онлайн пространството е много важен фактор в тези времена. Бъди различен и стани част от ГидБот България!

Не отлагай за утре! Добави твоят бизнес още сега и вземи безплатно рекламно видео до 15-20 секунди за твоят бизнес. Регистрирай се, и след това добави твоят бизнес. Тази оферта може да бъде прекратена по всяко време. Така, че стани част от Гидбот сега!:)

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *