Изберете страница

Работилница за аватари съвместно с Гидбот България

от мар. 26, 2022Бизнес, Иновации, Нови продукти0 коментари


Warning: Undefined variable $but_collect in /home/pushhn1c/humanchatbots.com/wp-content/plugins/sba-smart-share/includes/sba-share-button.php on line 176

Warning: Undefined variable $but_collect in /home/pushhn1c/humanchatbots.com/wp-content/plugins/sba-smart-share/includes/sba-share-button.php on line 176

Warning: Undefined variable $but_collect in /home/pushhn1c/humanchatbots.com/wp-content/plugins/sba-smart-share/sba-smart-share.php on line 568

Ние сме YGDigiTech и специализираме в създаването на софтуер и дигитални инструменти за бизнеса, с които да представите дейността си на по-високо ниво. Създадохме нов продукт, с който ще помогнем на бизнеса ви да се разрасне, да предаде точно информацията, която желаете, на вашите клиенти, да ви представи в най-добрата светлина пред света. Ние създадохме Работилница за Аватари. ( Avatar Crafting Center )

Днес почти всеки малък или разрастващ се бизнес бива представян на своите клиенти чрез уебсайт, описващ подробно сферата на дейност, продукта или услугата, която предлага. Ако и вие смятате да започнете собствен бизнес или вече имате такъв, вероятно знаете колко важен е виртуалният канал за комуникация с клиентите. За да представите услугите си по най-добрия начин, да грабнете вниманието на потребителите и да ги насочите към ползите, които им предлагате, имате нужда от революционно решение, с което да бъдете една крачка пред своите конкуренти. Ние можем да ви дадем такова решение.

Работилница за аватари съвместно с Гидбот България.  

ГидБот е първата по рода си бизнес директория, която предлага на своите потребители, пълен пакет от екстри, които са нужни на един бизнес да представи своите услуги на пазара.

Онлайн пространството е много важно за да представите вашият продукт или услуга на вашите потенциални клиенти!  В ГидБот България се постарахме това да стане по забавен и иновативен начин и да се разграничим от всички останали бизнес директории.

Благодарение на изкуствения интелект, смарт чатботове и човешки  аватари ще представим вашият бизнес или услуга на едно по високо ниво!

Какво получавате?

Профил подобен на  One page site.
Наистина успяхме да представим вашият профил/обява да изглежда като една страница уебсайт, които са много популярни и модерни за представянето на продукти и услуги.

Навигация до вашето място:

Бутонът за навигация до вашето място също е една от многото екстри които ви предлагаме. Искам да спомена, че всичко това го предлагаме е в безплатната ни версия! Няма скрити уловки или ограничения!

Описание, снимки и видео

Във вашата обява/профил ще може да опишете вашите услуги или бизнес, който предлагате. Бъдете ясни с това , което предлагате, полезната информация за вашите продукти ще доведе до повече посещаемост, дори и продажбиJ

Бъдете уникални и качвайте наистина стойностни снимки и видеа във вашата обява.

Личен аватар в Гидбот България

Личният аватар, който ще получите на вашата обява е тип/ човешки аватар, който ще навигира и представи вашият бизнес. Радваме се че успяхме да го имплементираме и да работи за вас и за вашите клиенти. Това е наистина модерен начин да бъде представен вашият бизнес. Искам да отбележа. Че това го  получавате безплатно, като подарък от нас.

Подарък 6-ти аватар в Работилница за аватари.

Също така ще ви дадем към профила на работилница за аватари още един подарък.  Към вашите 5 аватара ще добавим още един. Така ще разполагате с 6 аватара, които може да използвате за ваши цели , да продадете на приятел или на ваш клиент .

Ние сме щастливи да ви предложим този уникален за пазара продукт в сътрудничество с ГидБот България!  Всеки който е член на Гидбот България ще получи безплатен 6-ти аватар към неговия профил в работилница за аватари.0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *