Изберете страница

Интерактивни аватари – еволюция в комуникацията между бизнес и клиенти

от мар. 8, 2022Бизнес, Нови продукти0 коментари


Warning: Undefined variable $but_collect in /home/pushhn1c/humanchatbots.com/wp-content/plugins/sba-smart-share/includes/sba-share-button.php on line 176

Warning: Undefined variable $but_collect in /home/pushhn1c/humanchatbots.com/wp-content/plugins/sba-smart-share/sba-smart-share.php on line 568

Warning: Undefined variable $but_collect in /home/pushhn1c/humanchatbots.com/wp-content/plugins/sba-smart-share/includes/sba-share-button.php on line 176

Днес почти всеки малък или разрастващ се бизнес бива представян на своите клиенти чрез уебсайт, описващ подробно сферата на дейност, продукта или услугата, която предлага. Ако и вие смятате да започнете собствен бизнес или вече имате такъв, вероятно знаете колко важен е виртуалният канал за комуникация с клиентите. За да представите услугите си по най-добрия начин, да грабнете вниманието на потребителите и да ги насочите към ползите, които им предлагате, имате нужда от революционно решение, с което да бъдете една крачка пред своите конкуренти. Ние можем да ви дадем такова решение.

Ние сме YGDigiTech и специализираме в създаването на софтуер и дигитални инструменти за бизнеса, с които да представите дейността си на по-високо ниво. Създадохме революционен продукт, с който ще помогнем на бизнеса ви да се разрасне, да предаде точно информацията, която желаете, на вашите клиенти, да ви представи в най-добрата светлина пред света. Ние създадохме Работилница за Аватари. ( Avatar Crafting Center )

Нашият софтуер ви дава възможност да изберете интерактивен аватар, който да бъде позициониран във вашия сайт и споделян към вашите социални мрежи, както и офлайн – върху визитки, постери, флаери. С негова помощ вие ще можете да предложите на своите клиенти златната формула, благодарение на която те да изберат точно вашия продукт. Слоганът на нашите аватари се обобщава под т.нар.  Action 3 – грабва вниманието, предава посланието и подтиква към действие. Те носят продажбеното съобщение, което искате да предадете към клиента.

Софтуерът е изцяло приятелски ориентиран. Не трябва да притежавате технически възможности, за да се сдобиете с аватар. Хубавото е, че всеки бизнес би могъл да бъде представен по този начин, независимо от сферата, в която оперира. И всичко е толкова лесно!

Статични и Динамични Аватари

Аватарите биват статични и динамични . Статичните аватари са онези, които се позиционират в сайта ви. Динамичните са онези, които могат да бъдат споделяни във вашите социални мрежи.  Чрез сканиране на специален QR код могат да се появят върху визитни картички, постери и други. Това е т.нар. офлайн комуникация, която никак не е за подценяване. Когато кодът бъде сканиран, на телефона ще се появи избраният от вас аватар, който ще представи услугата ви по желания начин и ще подтикне клиента към действие.

Нека уточним още нещо. Освен статични и динамични, интерактивните аватари са и: Premade (вече създадени, такива, които говорят общо за бизнеса), както и Custom (персонализирани, създадени според вашите изисквания). Аватарът е реален човек, който казва онова, което вие желаете. Интересното е, че може да се възползвате от уникалната услуга да представите бизнеса си с вашия собствен глас! Ако желаете, може да запишете съобщението до вашите клиенти в mp3 формат, да ни го изпратите, а ни ще направим така, че скоро да имате страхотен аватар, който приканва вашите клиенти да се възползват от услугите, които сте създали за тях.

Avatar Crafting Center
( Работилница за Аватари )

Влизайки в своя профил в сайта ни, може да пробвате как ще изглеждат аватарите на вашия сайт. Така ще добиете представа и ще прецените кой е най-подходящият за вас.

Както вече споменахме аватарите могат да бъдат сканирани чрез QR код, с който да споделяте аватара офлайн, кратък код, с който да препратите аватара на всички или на една страница от сайта ви, и линк за споделяне, който би могъл да препраща към ваши социални мрежи и други страници. В системата можете лесно да потърсите подходящ аватар за вас по ключова дума или да разгледате онези, които вече сме създали за вас, а те са над 30 различни вида!

Аватарът може да говори повече от 30 езика.

Важно е да отбележим, че готовите аватари са преведени на 4 езика – български, английски, руски и румънски. Ако желаете персонализиран аватар, който да владее друг език, освен български, трябва само да ни споделите тази подробност, а ние ще осъществим вашето желание.

Вашият интерактивен аватар може да препраща към количка, даден продукт, група за записване, контакти, ваучери за отстъпка и каквото още пожелаете. Още по-добрата възможност е, че предлагаме да се сдобиете с аватар + чат бот. Когато аватарът сподели на клиента информацията, чрез която представя бизнеса, чат ботът може да даде допълнителна информация относно казаното до този момент, получаване на отстъпка, проучване или друго. Това е страхотен начин да достигнете до сърцето на всеки клиент и да изградите отношения на доверие, което е изключително важно в света на интернет технологиите.

Видеото е интерактивно и може да изберете от менюто всяка една интеграция как да я настроите

Всички аватари имат статистика, чрез която може да проверите движението на трафика и да променяте функциите на своя аватар. Всеки месец към готовите аватари ще добавяме нови такива, след като сме се допитали до своите клиенти за желаната роля, която искат техният аватар да изпълнява.  Затова се присъединете към нашата Фейсбук група „ Работилница за Аватари”

Всеки интерактивен аватар може да бъде настроен към няколко интеграции: в Messenger, Viber, WhatsApp, Telegram, Chatbot, телефон, имейл лист и препращане към трети страни (пазарна количка, онлайн магазин, продажбена страница). Щом изберете аватар, ще трябва да му дадете име според  действието, което ще извършва: покана на клиенти за включване в семинар, обаждане за контакт, поръчка на продукт или друго. Когато изберете съответната интеграция, ще видите падащо меню, при което трябва да въведе адреса на вашия профил в съответната интеграция или към група (може да се наложи да въведе телефон за Viber и WhatsApp, както и имейл за имейл лист). Ще видите и място за заглавие на бутон, който ще се показва пред аватара.

Хубаво е това да бъде кратка и ясна фраза като: „натисни“, „кликни“, „обади се“, „купи“, „отстъпка“. Може да изберете и цвят, в който да се оцвети бутонът. Например за Вайбър може да изберете лилав цвят. Когато натиснете бутона за запазване, ще бъдете прехвърлени в друга страница „ My Avatars” пред аватара ще се появи вашият бутон, който сте създали току-що. Щом клиентите ви кликнат върху него, те ще бъдат препратени към вашия профил, група, телефон или страница, към която сте оставили линк. Когато интеграцията ви бъде готова, може да споделите аватарa  по следните три начина: чрез кратък  код, QR код или линк за споделяне.

5 Аватара на 5 различни места

Може да имате до  5 аватара във вашия профил, всеки от които да бъде за различни страници на един сайт или за различни сайтове. Нещо много важно е, че аватарът не тежи на сайта – няма да го направи по-бавен или труден за използване.

Интерактивните аватари носят единствено ползи за вашия бизнес. Благодарение на тях вие ще привлечете вниманието на своите клиенти, ще предадете посланието си и ще ги подтикнете към действие по най-очарователния начин, който бихте могли да си представите. Изберете готов или персонализиран аватар, с който да спечелите хората, които посещават вашия сайт, да ги накарате да се върнат към него отново и да ги превърнете от потенциални в реални и лоялни клиенти.

Присъединете се към нашата Фейсбук група да бъдете информирани за всичко свързано с аватарите.

Ние, от YGDigiTech  , сме щастливи да ви предложим този уникален за пазара продукт, улесняващ комуникацията между бизнеса и клиентите. Иновативен, революционен, интересен! Аватарите от бъдещето ще работят за вашето бъдеще. Доверете им се!

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *