Изберете страница

Имейл маркетинг с интерактивни аватари

от мар. 22, 2022Бизнес, Иновации, Нови продукти0 коментари


Warning: Undefined variable $but_collect in /home/pushhn1c/humanchatbots.com/wp-content/plugins/sba-smart-share/includes/sba-share-button.php on line 176

Warning: Undefined variable $but_collect in /home/pushhn1c/humanchatbots.com/wp-content/plugins/sba-smart-share/sba-smart-share.php on line 568

Warning: Undefined variable $but_collect in /home/pushhn1c/humanchatbots.com/wp-content/plugins/sba-smart-share/includes/sba-share-button.php on line 176

Има различни начини и възможности за популяризиране на един бизнес във виртуалното пространство. Това са способи, чрез които може да достигнете до повече потребители, да им предложите своите услуги и да ги превърнете във ваши клиенти. Един от тях е имейл маркетингът, който набира все по-голяма популярност и се превръща във все по-използваема маркетингова стратегия за привличане на клиенти. Статистиките показва, че този подход е успешен и ако искате да популяризирате вашия бизнес, е хубаво да се възползвате от неговите предимства.

Имейл маркетингът представлява свързване с вашите клиенти чрез изпращане на рекламни съобщение до тях по имейл. Най-важното е информацията, съдържаща се в тези имейли, да бъде полезна за вашите потребители. Може да ги осведомите за последващи бонус услуги, намаления, оферти, предстоящи семинари, нов продукт, който пускате на пазара, услуга, която им предлагате, за да ги улесните по някакъв начин.

Имейл маркетингът…

Имейл маркетингът се отличава с няколко предимства пред останалите подходи за привличане на аудитория. Чрез тях вие доставяте персонализирано съобщение на клиента, което спомага за изграждане отношения на доверие помежду ви. Разбира се, разпространявате бизнеса и услугите, които предлагате, както и вашето съдържание. Не на последно място вие промотирате продуктите и услугите си, показвайки как точно те могат да бъдат от полза на клиента.

За да изградите успешна имейл маркетинг стратегия, най-напред трябва да определите целевата си аудитория – хората, на които да изпратите имейлите. Те трябва да проявяват интерес към вашата дейност, за да отворят имейлите и да се възползват от възможностите, които им предоставяте чрез тях. Необходимо е да задоволите нуждите на потребителите си.

Трябва да начертаете план и да си поставите цели, които да следвате. Да знаете защо изпращате имейл точно на този клиент, да се водите по статистиките, да наблюдавате конкурентите си и тяхната работа, за да може да се отличите и да предложите нещо по-различно

Разбира се, от изключително значение е да определите правилно имейл кампанията си. Колко често ще изпращате имейл – веднъж месечно, веднъж или няколко пъти седмично, веднъж дневно. Също е важно да определите и часа, в който ще изпращате имейли – дали да бъде късно вечерта, рано сутринта или следобед. Може да пробвате различни варианти и да изберете този, който работи най-добре за вас.

Работилница за Аватари

За да направите имейл маркетинг кампанията си още по-атрактивна и интересна за потребителите, може да използвате нашите аватари на бъдещето – интерактивни аватари, които представят вашия бизнес по начина, по който искате. Те дават възможност да грабнете вниманието на клиента, да му предадете посланието, което искате, да го подтикнете към действие. Имате богат избор от аватари, които сме създали специално за вас, можете обаче и да поръчате индивидуален такъв, който да звучи с вашия глас и да използва думите, които желаете.

Тествай аватара

Интерактивните аватари могат да се ползват с различни интеграции, една от които е именно имейлът. Към изпратения от вас имейл до клиента може да бъде прикрепен файл с визуално изображение на аватара, който да сподели на вашите клиенти важната информация, която искате да достигне до тях чрез изпратеното електронно писмо. Аватарът има за цел да предизвика интереса на клиента и да го подтикне да се абонира към вашия сайт. В случай че спечелите вашия нов клиент, е хубав да го възнаградите с подарък под някаква форма, за да се почувства още по-значим и специален. Онова, което решите да изпратите на клиента, той ще получи директно на своя имейл адрес. След това новият ви абонат ще се появи във вашия вече създаден имейл лист. Събраният от вас имейл лист ще ви послужи за популяризиране и развитие на бизнеса чрез създаване на правилна и успешна кампания.

Имейл маркетингът е съвременният начин за привличане на лоялни потребители. Възползвайте се от неговите предимства и от нашата креативност. Даваме ви възможност още днес да се регистрирате в нашата Работилница за аватари напълно безплатно, защото колкото по-рано започнете събирането на имейл лист, толкова по-добре!

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *