Изберете страница

Създайте лесно вашият графичен дизайн.

от юли 18, 2021Нови продукти0 коментари


Warning: Undefined variable $but_collect in /home/pushhn1c/humanchatbots.com/wp-content/plugins/sba-smart-share/includes/sba-share-button.php on line 176

Warning: Undefined variable $but_collect in /home/pushhn1c/humanchatbots.com/wp-content/plugins/sba-smart-share/includes/sba-share-button.php on line 176

Графичен дизайн за вашият бизнес.

Ако рекламирате онлайн, ще знаете, че графичният дизайн е много важен в маркетинговия процес на всеки онлайн бизнес.

Средният потребител на интернет вижда до 15 – 20 публикации всеки ден онлайн, а снимките най-често влияят на решението им какви публикации да четат или продукти, които да  разгледат. Така че, за да можете да привлечете клиенти или трафик към вашето съдържание или оферта, вашият дизайн трябва да се откроява.

Но всички знаем, че дизайнът не е много лесен за създаване. Има много детайли в самият процес, които влизат във всеки дизайн. За разлика от големия бизнес, който може да си позволи бюджет и екип, повечето от малките фирми не могат да си позволят да платят на професионалист за експертно направен дизайн. Ако решите да го направите сами, ще трябва да отделите време за това, и има големи шансове да не го направите много добре.

И така, какво мислите, виждайки, че професионалният дизайн се продава по-добре и привлича повече клиенти?

Този нов продукт е хит на пазара, и името му е DesignBundle, това е облачен софтуер за графичен дизайн. Създаден от професионалисти за търговци, които нямат дизайнерски умения, знания, време или способности да създават графичен дизайн.

В момента има много инструменти, които могат да ви бъдат полезни в графичния дизайн, предполам част от тях сте ги използвали. Но много от тях споделят идни и същи проблеми;

Те имат много несъдържателни шаблони

Дизайнерските шаблони обикновено са остарели

Дават бъгове или не са много надеждни.

За първи път имаме инструмент, който е създаден от опитни професионалисти в дизайнерската индустрия. С експертно проектирани шаблони той е много надежден и лесен за работа.

И така, какво е DesignBundle?

DesignBundle е най-добрият пакет на пазара за графичен дизайн „всичко в едно“ с 10 инструмента за проектиране. Този софтуер е пълен с всичко, от което някога ще се нуждаете, за да създадете маркетингов дизайн с висока конверсия за вашите оферти.

10-те инструмента, които включва пакета на този невероятен софтуер.

Ето списък с 10-те инструмента, които включва пакета.

Landing Page Builder – създавайте красиви уебсайтове и страници за минути с този инструмент

Pixa Graphics Designer – перфектен инструмент за направата на страхотни дизайни, дори ако ви липсват технически или дизайнерски умения … с този инструмент можете да създавате; рекламни банери в социални медии, корици, визитки, тениски, мемове и др.

Logo Creator – този инструмент с AI технология, ви позволява лесно да създадете подходящо лого за вашия бизнес или стартиращи фирми.

Ecover Creator – Този инструмент ви позволява за минути да създадете зашеметяващи 3D обложки за вашите книги и софтуерни продукти.

Mockup Creator – Направете привличащи вниманието мокъпи, за да покажете бизнеса си на по-високо ниво.

Scene Creator – Този инструмент ви позволява да създавате 3D теми на бюро, с влачене на сцени и над 300 подвижни елемента.

Stock Explorer – Този инструмент съдържа огромна библиотека от безплатни снимки, което го прави удобен за всички ваши проекти. Не се налага да търсите в интернет съдържание.

Изображения – инструментът съдържа богата библиотека от 15 000 изображения с висока разделителна способност с прозрачен фон, който се съчетава перфектно с всеки проект

eBook Creator – лесно превръщате скучните документи в красиви за окото електронни книжки за минути.

Video to GIF Creator – този инструмент ви позволява да качите видео и  да го конвертирате в GIF файл.

DesignBundle не е просто перфектен софтуер, той е мощен инструмент, който ще ви спести време и енергия, които обикновено инвестирате, за да правите сами дизайна. Това дори ви спестява пари, ако трябва да платите на Инфлуенсър за вашия проект. Просто редактирайте всеки шаблон в софтуера и добавете вашето съдържание. След няколко минути ще имате красив дизайн, който можете да използвате за популяризиране на бизнеса си.

DesignBundle – Вашият графичен дизайнер.

DesignBundle е създаден, за да ви помогне в тежката работа. С няколко лесни стъпки,  можете бързо да редактирате и персонализирате вашите проекти.

Да имате добър дизайн, за да демонстрирате своя продукт, е също толкова важно, колкото продукта, който продавате онлайн. За повечето търговци това е голям проблем. Създаването на атрактивен дизайн, който да се хареса на аудиторията, към която е насочен, или да накара истински професионалист да го направи.

С DesignBundle имате точният софтуер, който покрива всички аспекти за графичен дизайн, и вашите маркетингови нужди.

Фактът, че имате над 3000 предварително проектирани шаблона, които можете да редактирате, маркирате и използвате за вашия бизнес, е просто невероятен.

Броят на инструментите и визуалните екстри в този софтуер за графичен дизайн е малко извън представите, и може да звучи невероятно, но е факт, че в един софтуер са събрани 10 инструмента, които могат да ви помогнат да подобрите вашите умения,

и в същото време да ви бъде безценен помощник за вашия бизнес. Можете да променяте всичко, и да създадете всякакъв дизайн ако имате въображение:)

Хубавата част е, че не изисква твърде много умения. Всъщност, не се нуждаете да бъдете дизайнер или да имате супер технически умения, за да можете да го използвате. Той е създаден да работи толкова лесно, че дори ако сте напълно начинаещ може да го използвате, без проблем.

За Създателите.

DesignBundle е разработен от Саймън Уорнър и Ифиок Нкем, които са едновременно добре познати интернет предприемачи и най-продаваните разработчици на софтуерни продукти.

Moже да ги намерите в LinkedIn.  И двамата имат над 10 години опит в индустрията за интернет маркетинг. Съответно и преди това са създавали страхотни софтуерни продукти за пазара по различно време, така че не очаквам нищо повече от най-високо качество за DesignBundle.

Последно да обобщя,

Най-подходящ за Фрийлансъри и собственици на малък бизнес.

За кого е този софтуер?

DesignBundle е най-подходящ за фрийлансъри, независими интернет маркетолози, малки маркетингови агенции и собственици на малък бизнес, които искат да създават зашеметяващи и професионални дизайни,

изграждат страници за продажби , изграждат маркетингови фунии, създават забележителни корици за  привличане клиенти, продукти и софтуер , проектирайте мокъпи и дизайн със зашеметяващи резултати, възможностите са безкрайни.

Колко струва?

Специалната цена за тази оферта е 99 лева, еднократно! Невероятно нали ?!

Стандартът се е повишил много в тази индустрия. Клиентите не се привличат лесно онлайн, а има и голяма конкуренция.

Ако искате да се откроите и да сте конкурентно способни във вашата индустрия, имате нужда от софтуер като DesignBundle, за да осигурите красиви, конвертиращи дизайни.

Изпратете запитване във формата отдолу ако искате да закупите този софтуер. Ще ви изпратим име и парола за достъп.

Ако искате да закупите DesignBundle софтуера, моля да попълните формата отдолу и ние ще ви изпратим логин информацията след като бъде закупен софтуера.

Цена $59.00

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *